Det nye beautysite har netop ramt i DK

Posted by on Aug 25, 2017 in Beauty | 0 comments

Så blev det endelig tid til at et nyt beauty website slog dørerne op i det danske land. Navnet på siden får du snart – men først lige se på hvad det er der gør dette website mere spændende, når man sammenligner med alle de mange andre shops der er på nettet.

Hvad gør dette beauty site være bedre end de andre?

Meget simpelt faktisk: Frem for at det er nødvendigt at se på flere sider kan man slippe af sted med bare at kigge på MnsBeauty.dk – her bliver alt nemlig samlet, så du på den måde bare skal kigge 1 sted, og stadig kan få alt med på samme tid.

Hvordan kan det fungere?

MnsBeauty.dk har været så smarte at samle alle sortimenter fra de allerstørste skønhedssites, blandt andet Billigvoks, Made4Men, NiceHair osv.. Det betyder at du sparer tid, og har muligheden for at finde alt som du står og skal bruge samme sted, i stedet for at være nødt til at surfe rundt på forskellige sites.

Kan man så købe direkte gennem MnsBeauty?

Dog ikke, for det er stadig de oprindelige skønhedssider som har styr på den del. Det som MnsBeauty.dk står for er, at sammensætte alle de her ekstremt mange produkter, så du på samme side kan se alle skønhedsvarer og beauty. Du skal bare klikke på knapperne eller billederne, og så bliver du sendt direkte hen til varen hos Made4Men, NiceHair, Billigvoks, NiceHair, Billigvoks, Made4Men eller hvor det nu er produktet bliver solgt.

Hvor kan man høre mere om det her fænomenale skønheds website?

Godt du spørger – for MnsBeauty er nemlig yderst aktive på social media som fx Facebook, Pinterest og Google+. Du finder dem ved bare at søge efter dem på MnsBeauty.dk eller MnsBeauty.

Hvis jeg gerne vil i kontakt med stifterne af siden – hvordan gør man så det?

Hvis du nu fx gerne vil annoncere på siden, komme med ris/ros eller noget andet, så skal du blot bevæge dig over til deres kontaktside. Her vil du kunne sende en mail direkte til dem som står bag siden.

Lad mig høre alle dine kommentarer i kommentarfelterne herunder!

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *