Fjern dine talgknopper ved at bruge den populære black mask

Posted by on Nov 14, 2017 in Beauty | 0 comments

Rigtig mange personer i Danmark vil sige at de har problemer med huden. Er du også en af dem der har problemer med blackheads?
Er det blevet så slemt at det er et dagligt problem? Så er det nok på høje tid at få gjort noget seriøst ved det. I dag skal vi nemlig til at høre mere om de populære black masks.
Lad os undgå at udskyde det mere og gå til den del du venter på.

Brug en black mask ordentligt med guiden her

Det er vigtigt at du bruger den korrekte procedure for at få maximalt ud af masken.
Følg denne 7-trins guide herunder, så sikrer du dig fuldt udbytte.

1. Klargøring

Det er en fordel at varme ansigtet op med masser af varmt vand. Det ikke et krav, men det er dog en fordel, da man får åbnet porerne i ansigtet – som vil gøre at black mask virker bedre.

2. Rens ansigtet grundigt

En black mask får den bedste virkning på hel ren hud. Brug en antibakteriel sæbe, ala en ansigtsvask eller noget lignende.

3. Påføring af en maske

Smør masken på i et tyndt men jævnt lag. Det må dog ikke blive for tyndt da du skal kunne hive ansigtsmasken af igen bagefter.
Pas på med at komme for tæt på områderne omkring øjnene og læberne. Her vil huden være for skrøbelig, at en peel-off maske som denne kan risikere at trække det meste af det øverste hudlag med af, og det bør du helst gerne slippe helt for.

4. Giv masken tid til arbejde

Giv din black mask noget tid til at arbejde. Følg beskrivelsen af produktet før du starter hvor du kan se præcist hvor lang tid. Som oftest vil det være omkring 10-30 minutter. Det er forskelligt fra mærke til mærke, men du vil mærke når ansigtsmasken indtørrer.

5.Tag ansigtsmasken af

På det tidspunkt hvor black masken bliver tør, skal man til at trække den af. Husk du ikke må vaske masken af, da det er her i dette trin at man får alle hudorme osv. ud af din hud.

6. Kom af med resten af masken

Du vil ende med at have rester af masken tilbage på huden, og dem kan du slippe af med ved hjælp af en klud og varmt vand.

7. Giv din hud tid og fugt

Brug kun masken op til 2 gange pr. uge. mange ansigtsmasker som denne udtørrer huden en hel del, så giv huden tid samt en dejlig ansigtscreme bagefter.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *